2021 metų horoskopas skorpionams

2021 metų horoskopas skorpionams žada daug gerų emocijų meilėje ir darbe. Ypač pasiseks tiems, kurie dėl savo karjeros padarys vieną investiciją, ji metų gale atsipirks dvigubai.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Meilė – tai, kas verčia skorpionus judėti pirmyn. Nors jų santykiai dažnai audringi, kupini konfliktų, svarbiausia vertybė jiems – šeima, tikra platoniška draugystė. Tad 2021-aisiais skirkite laiko susivaldymui – juk tikrai nebūtina užsiplieksti dėl buitinių smulkmenų ar kitų nereikšmingų dalykų. Daugiausiai gerų emocijų patirsite kartu su antrąja puse užsiimdami bendromis veiklomis – pramogaujant, sportuojant, ruošiant gardžią vakarienę ir išbandant naujus receptus.

Ypač sunku bus sausį – norėsis vis įsivelti į konfliktus, tad valdykite save. Kovą atrasite ramybę, tai pajus ir jūsų antroji pusė, tad santykiai darysis vis geresni. Vienišiems skorpionams žvaigždės žada įdomių, aistringų pažinčių gegužę, visą vasarą ir gruodį.

Darbas ir pinigai. Metus pradėsite kupini energijos ir pasitikėjimo savimi – tai padės kilti karjeros laiptais ir siekti užsibrėžtų tikslų. Tačiau nepersistenkite – šie metai pareikalaus daug atsidavimo darbe, tad tolygiai paskirstykite energiją karjerai, šeimai ir laisvalaikiui. Balandį palankus laikas investuoti į mokymus, metų pabaigoje šis sprendimas atsipirks dvigubai.

Finansinė situacija gerės pas tuos skorpionus, kurie pasitikės savimi ir nebijos prisiimti atsakomybę darbinėse, verslo situacijose. Neužmirškite – didesni pinigai tiems, kurie prisiima daugiau atsakomybės.

Sveikata. Esate labai emocionalūs, o tai yra ir pliusas, ir minusas – viena vertus, gebate sau ir kitiems pripažinti patiriamas emocijas, antra vertus, galite per daug įsijausti ir netekti vidinio balanso. Tad norėdami turėti gerą sveikatą, stenkitės išlaikyti harmoniją. Eikite pasivaikščioti, reguliariai sportuokite ir sveikai maitinkitės.

2021 m. mintis: „Valdyk aistras, antraip aistros užvaldys tave.“ Epiktetas.
Akmenys: topazas, oniksas, gintaras, turmalinas, agatas, hiacintas, olivinas, tigro akis.
Spalvos: visi raudonos atspalviai.
Aromatas: bruknuolių.
Stichija: vanduo.
Planeta: Marsas.
Diena: antradienis.
Skaičius: 9.

Pixabay

Panašūs straipsniai