2021 metų horoskopas liūtui

2021 metų horoskopas liūtui: iššūkiai darbe, sėkmingi santykiai ir vienas svarbus finansinis pasirinkimas, kurį įgyvendinę su antrąja, uždirbsite pajamų.

Taip pat skaitykite:

Meilė. 2021 metai – tai stabilumo, rimtų įsipareigojimų ir pagarbos vienas kitam laikas. Turintieji antrąją pusę jausis puikiai – nors pasitaikys iššūkių, juos kartu įveiksite. Rudenį gali kilti intuityvus noras konfliktuoti dėl smulkmenų, tačiau įvertinkite tokias situacijas atidžiai, keldami klausimą, ar tikrai verta taip reaguoti. Vienišiai pavasario pradžioje sulauks daug įdomių pažinčių.

Po šiuo ženklu gimę žmonės beprotiškai mėgsta dėmesį ir be jo negali gyventi. Tačiau neužmirškite ir atsidėkoti už parodytą dėmesį savo antrajai pusei – jie juk stengiasi dėl jūsų.

Darbas ir pinigai. Šiais metais visur ir visada turėkite omenyje tai, jog kaip šauksite, taip ir atsilieps. Jeigu norite gerų rezultatų darbe, pagarbiai bendraukite su kolegomis, padėkite, kai jūsų prašo pagalbos. Nuoširdus komandinis darbas pagerins jūsų finansinę situaciją – neužmirškite, jog vienas lauke – ne karys. Tad pasitikėkite kolegomis ir leiskite jiems daryti klaidas bei iš jų mokytis.

Šie metai – puiki galimybė kurti verslą. Tikėtina, kad tai galite padaryti su savo antrąja puse. Puikiai papildysite vienas kitą ir įgyvendinsite įdomias idėjas, kurios visuomenėje sulauks daug dėmesio.

Sveikata. Atsakingai prižiūrėkite savo sveikatą – stebėkite, ką dedate į burną. Būtent šiais metais suprasite, jog jūsų savijauta – tai praeities veiksmų rezultatas. Tad tam, kad išliktumėte energingi, padės pasivaikščiojimai gamtoje net ir spaudžiant šaltukui. Stebėkite, kokį maistą valgote, sportuokite ir jūsų sveikata bus stipri.

Po liūto ženklu gimę žmonės dažniausiai susiduria su tachikardija, ateroskleroze, reumatiniais negalavimais, aneurizma, nugaros ligomis. Pagrindinė jūsų geros sveikatos taisyklė – kuo mažiau jaudintis ir reguliuoti savo energiją. Nepersidirbkite ir jauskite, kada turite sustoti ir pailsėti.

2021 m. mintis: „Tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo vieno žingsnio.“ Lao Dzė.
Akmenys: chrizolitas, sardoniksas, krištolas, deimantas, safyras, rubinas, aleksandritas, oneksas, karneolis, cirkonis.
Spalvos: oranžinė, auksinė, šviesiai ruda, skaisčiai raudona.
Aromatas: melisų.
Stichija: ugnis.
Planeta: Saulė.
Diena: sekmadienis.
Skaičius: 1.

Pixabay

Panašūs straipsniai