2021 metų horoskopas mergelei

2021 metų horoskopas mergelei pasakys, kurį šių metų mėnesį turintieji antrą pusę susitaikys po didelio konflikto. Taip pat prognozėje sužinosite, ką reikėtų daryti, kad jums sektųsi darbe bei jus lydėtų stabilūs finansai visus metus.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Mergelėms svarbiausi trys dalykai – tvirti santykiai, nuoširdi draugystė ir darni šeima. Tai – šventa trejybė, dėl kurios gyvena šio zodiako ženklo žmonės. Jeigu galėtų, mergelės atiduotų visą save artimiausiems žmonėms, tačiau nevertėtų nueiti iki kraštutinumų, t.y. šio zodiako žmonės yra linkę perdėtai rūpintis kitais. Tai reiškia, jog mergelės patiria daug streso, nes pergyvena dėl artimų žmonių. Tad šiais metais stenkitės skirti laiko ir sau.

Turintiems antrąją pusę, sausį bus suteikta dar viena proga susitaikyti su mylimu žmogumi. Jeigu pavyks, santykiai bus puikūs visus metus.

Vienišiams žvaigždės žada romantiškų pažinčių balandį ir liepos mėnesį. Kai kurios pažintys gali virsti aistringa ir tvirta meile. Su naujais pažįstamais turėsite ypatingai nuoširdžių, intelektualių pokalbių – būtent tokių, kuriuos taip dievina mergelės.

Darbas ir pinigai. 2021 metais daug patirsite daug streso dėl darbo, jeigu nesuimsite savęs į rankas ir nesusidėliosite veiksmų plano ant švaraus popieriaus plano. Stresas ypatingai didėja, kai gyvename chaose, tad mergelėms tikrai padės racionalus planavimas ir gerai apgalvoti, įvertinti sprendimai.

Metų pradžioje pajusite finansų trūkumą, tad labiau taupysite. Gegužę pavyks atsitiesti, tačiau turėkite omenyje – visuomet yra gerai kaupti lėšas juodai dienai. Taupykite ir jausitės kur kas ramesni dėl savo ateities.

Sveikata. Sveikata – jūsų gyvenimo būdo veidrodis. Jeigu rūpinsitės savimi, valdysite save stresinėse situacijose, sveikata bus puiki. Dar geresnė ji bus, jeigu skirsite laiko pasivaikščiojimams lauke, sveikai mitybai, sportui. Priešingu atveju – jus gali greitai pradėti kankinti įvairios ligos.

Dažniausiai mergelės zodiako ženklo žmonės serga apendicitu, turi virškinimo, pilvo ertmės uždegimų, jaučia dieglius, gali turėti išvaržų.

2021 m. mintis: „Stresas ima jus varginti, kai tikslą norite pasiekti labiau, nei daryti, ką darote.“ Eckhart Tolle.
Akmenys: safyras, deimantas, opalas, agatas, smaragdas, lazuritas, gintaras.
Spalvos: geltona, mėlyna.
Aromatas: šaltmėčių.
Stichija: žemė.
Planeta: Merkurijus.
Diena: trečiadienis.
Skaičius: 5.

Pixabay

Panašūs straipsniai