2022 metų horoskopas dvyniams

2022 metų horoskopas dvyniams žada sėkmę, įgyvendintus tikslus ir naują gyvenimo laikotarpį. Tačiau tam, kad visa tai pasiektumėte, turite saugotis kelių dalykų.

Meilė. 2022 metais dvyniams ko gero labiausiai tinka liaudies išminties pasakymas – „Jeigu sekasi su pinigais, tai nesiseka meilėje“. Deja, bet žvaigždės ateinančiais 2022-aisiais jums žada puikius finansinius ir karjeros iššūkių kupinus metus, o meilės srityje – bus kur kas sunkiau.

Tikėtina, kad santykiuose esantiems dvyniams kils problemų, nes per daug laiko skirsite darbui, tad mažiau laiko leisite su šeima. Vieniši dvyniai bus įsiaudrinę ir nervingi beveik visus metus, todėl gali atbaidyti potencialų partnerį ar partnerę.

Vis tik, jeigu norite palaikyti gerus santykius šeimoje arba naują užmegztą pažintį paversti rimtais santykiais – reiktų darbą palikti darbe. Didžiausia tikimybė, kad vieniši dvyniai sutiks mylimą žmogų vasarą.

Darbas ir pinigai. Su finansais problemų neturėsite – įdėtas darbas atsipirks, o sugeneruotos naujos idėjos – leis uždirbti dar daugiau. Taigi svarbiausia neleisti sau per daug tinginiauti ir norima piniginė laisvė taps jūsų kasdienybe. Tiesa, 2022 metais galite atrasti naują hobį, kuris taip pat gali tapti jūsų pajamų šaltiniu.

Darbe ir karjeroje jums seksis gerai visus metus – ypatingai aktyvi bus metų pradžia, kai generuosite daugybę idėjų ir jas sėkmingai įgyvendinsite. Tačiau svarbu, kad visa tai darydami, neprarastumėte ryšio su tikrove – klausykite ne tik savo intuicijos, bet ir to, ką jums sako aplinkiniai.

Dvyniai, turintys verslą, plės savo veiklą, tačiau gali būti, jog sulauks konkurentų atakos. Tad reiktų būti budriems – pasitikėjimas yra pelnomas, todėl aiškiai įsivertinkite, kuo iš tiesų galite pasitikėti. Šiais metais sutiksite daug naujų žmonių ne tik darbinėje aplinkoje, taigi ir šiais atvejais reiktų turėti omenyje galimą apgavystės riziką.

Sveikata. Gera sveikata turėtų lydėti jus visus metus. Ypač, jeigu per dažnai nepasiduodate pagundoms ir labiau propaguojate sveiką gyvenseną. Jeigu išsikelsite sporto tikslų – nepersistenkite. Norėdami per trumpą laikotarpį pasiekti neadekvačius rezultatus galite šiek tiek sugadinti savo sveikatą.

2022 m. mintis: „Darbas – tai mano gyvybinė funkcija. Kai nedirbu, nejuntu savyje jokios gyvybės.“ Žiulis Vernas
Akmenys: perlas, ametistas, agatas, topazas, krištolas, citrinas, Mėnulio akmuo.
Augalai: mimoza, kalendra, levanda, narcizas, kaktusas, lelija, jazminas, aguona, vyšnių žiedai.
Metalai: auksas, sidabras.
Spalvos: oranžinė, salotinė, pilkai melsva, violetinė.
Aromatas: eukaliptų.
Stichija: oras.
Planeta: Merkurijus.
Diena: trečiadienis.
Skaičius: 5.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai