2023 metų horoskopas mergelėms

2023 metai mergelėms atneš ir pozityvių, ir negatyvių pokyčių. Tačiau svarbiausia tai, jog kils vidinis noras analizuoti ir pažinti save, o tai paskatins išeiti iš komforto zonos ir tokiu būdu pasinaudosite neeilinėmis galimybės, patirsite nuotykių, apie kuriuos niekada gyvenime net nebūtumėte pagalvoję. Turėkite omenyje, kad svarbiausia įveikti savo baimę, tačiau tai – nebūtinai bus lengva.

2023 m. citata mergelėms: „Rizika nėra gyvenimo dalis. Rizika yra gyvenimas. Būtent tarp komforto zonos ir svajonių vyksta gyvenimas. Tai – daug nerimo kelianti vieta, tačiau joje atrandi, kas iš tikrųjų esi.“ Nick Vujicic

Meilė

Vienišos mergelės sulauks daug dėmesio iš potencialių partnerių vasarą ir rudenį. Tokioje gausoje gali būti lengva pasimesti ir gali darytis sunku suprasti, kokio gyvenimo partnerio norėtumėte, tačiau nesijaudinkite – jums puikiai seksis nuskaityti naujas pažintis ir pasirinksite tinkamą žmogų. Tiesą sakant, didžiulė tikimybė, kad nauja pažintis netgi baigsis santuoka arba piršlybomis.

Tuo metu santykiuose esančios arba šeimas turinčios mergelės jausis stabiliai ir ramiai visus 2023 metus. Kursite laimingus santykius, o kilusias problemas su mylimu žmogumi išspręsite nuoširdžiai pasikalbėję.

Karjera ir pinigai

Tikėtina, kad metų pradžioje patirsite motyvacijos krizę – tai galioja tiek dirbančioms, tiek turinčioms nuosavus verslus mergelėms. Tačiau labai svarbu turėti omenyje tai, kad tokiais laikotarpiais svarbu prisiminti, kad vis tiek augate, tobulėjate, labiau pažįstate save. Visa tai ilgalaikėje perspektyvoje tikrai atsipirks ir padės sugeneruoti stiprius rezultatus.

Pavasario viduryje situacija jau turėtų pasikeisti – grįš viltis ir tikėjimas tuo, ką darote. O tai leis ir toliau auginti arba išlaikyti savo pajamas stabilias. Apskritai 2023 metais problemų su pinigais ko gero neturėsite.

Sveikata

Tikėtina, kad didesnę dalį mergelių puls sezoninės ligos, o atsilaikys tie šio zodiako ženklo atstovai, kurie rūpinasi savimi, t.y. sportuoja, prižiūri savo mitybą ir miego režimą. Lėtinių lygų turinčios mergelės turėtų stipriai susiimti ir lankytis pas gydytojus, atlikti visus reikalingus tyrimus bei iš tiesų vykdyti gydytojų priskirtą gydymo planą.

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas vėžiui
2023 metų horoskopas liūtui
2023 metų horoskopas svarstyklėms
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas šauliui
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas vandeniui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai