2022 metų horoskopas vandeniui

2022 metų horoskopas vandeniui žada puikius metus – seksis darbe, santykiuose, patirsite įspūdingų nuotykių ir kelionių. Žvaigždės byloja, kad turėsite aplink daug vykstančių menkniekių, tačiau sutelksite dėmesį į svarbiausius dalykus ir viską išspręsite. Tiesa, dėl darbo reiktų atsakingai apgalvoti vieną svarbų dalyką.

Meilė. Visus metus jus lydės dėmesys iš kitos lyties atstovų. Tai bus ypač naudinga vienišiems vandeniams, nes galite užmegzti ilgalaikius santykius. Tačiau šis dėmesys taps iššūkiu turintiems mylimą žmogų. Padidėjęs dėmesys iš aplinkos provokuos norą flirtuoti, kils įvairių minčių, tačiau jūs atsilaikysite ir į kairę nepasuksite.

Turintys šeimas išgyvens antrąjį medaus mėnesį – aistros, meilės ir rūpesčio vienas kitu netrūks. Tiesa, esantieji prie skyrybų ribos ko gero padės tašką santykiuose – abu suprasite, jog gyventi atskirai yra kur kas geriau, nei būti toksiškuose santykiuose.

Darbas ir pinigai. Žvaigždės rodo, kad 2022 metais galvosite apie darbą užsienyje, tačiau turėkite omenyje, kad save puikiai galite realizuoti ir tėvynėje. Bet kuriuo atveju svarbu prisiminti, kad bet kuri pasirinkta karjeros kryptis jums puikiai seksis tiek užsienyje, tiek Lietuvoje.

Ypač gerai darbe vandeniams seksis metų pradžioje – jūsų idėjos bus įgyvendintos, projektai – sėkmingai suvaldyti. Tiesa, galite gauti ne vieną darbo pasiūlymą, tačiau būtinai pasverkite visus už ir prieš ir tik tada priimkite sprendimą.

Vandenių finansai bus stabilūs visus metus. Anksčiau įdėtas darbas – atsipirks ir šiais metais. Tiesa, neužmirškite to, jog svarbu ne tik taupyti ir uždirbti pinigus, bet ir leisti sau atsipūsti. Tad skirkite laiko kokybiškam poilsiui – atsigavę į darbą grįšite su nauja energija, o tai leis demonstruoti dar geresnius rezultatus.

Sveikata. Persidirbimas – didžiausias jūsų priešas 2022 metais. Stebėkite savo darbo ir laisvalaikio balansą ir neužmirškite skirti laiko kokybiškam poilsiui, nes būtent perdegimas gali lemti įvairius sveikatos negalavimus. Palaikyti gerą sveikatą taip pat padės sportas ir sveika mityba.

2022 m. mintis: „Aistra – žodžio siela.“ Bernaras de Fontenelis
Akmenys: ametistas, topazas, deimantas, turkis, safyras, opalas, oniksas.
Augalai: pakalnutės, orchidėjos, našlaitės, alavijai, narcizai, lelijos.
Metalai: alavas.
Spalvos: šviesiai pilka, violetinė.
Aromatas: vetiverijų.
Stichija: oras.
Planeta: Uranas.
Diena: šeštadienis.
Skaičius: 8.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai