Sužinokite, kokie bus Tigro metai ir kaip pasitikti Naujuosius, kad 2022-ieji būtų sėkmingi

Tigro metai 2022 atneš daugybę pokyčių ir energijos į visų zodiako ženklų gyvenimą. Norėsite kurti ir daugeliui seksis tai daryti – juk įdėtas darbas visada atsiperka! Kai kuriems zodiako ženklams norėsis leistis ir į rizikingus nuotykius, šie įvykiai paįvairins jūsų gyvenimą ir suteiks jam daugiau gyvybės. Tiesa, norėdami, kad jus lydėtų sėkmė 2022-aisiais – Juodojo vandens Tigro metais – turėsite jaukiai ir komfortiškai paruošti namų aplinką ir dėvėti tam tikrų spalvų rūbus per šventes.

Apie Tigro metus

Tigras – tai didelė katė, kuri vaikšto kur nori ir kada nori. Taigi iš esmės – tai užsispyręs gyvūnas, tačiau budrus. 2022 metais žmones lydės noras domėtis įvairiais dalykais ir tam netrūks drąsos – išbandysite save netikėtose srityse ir pasisemsite naujos patirties.

2022 Tigro metai ypatingi tuo, kad jie įneš į mūsų kasdienybę energijos. Norėsis daryti įvairiausius dalykus, išbandyti save naujuose amplua, kurti, keliauti, patirti. Visa tai ir darykite – tokiu būdu sukaupsite įvairialypės patirties ir sukursite pokyčius, kurių trūko jūsų gyvenimui.

Tigrai taip pat yra agresyvūs gyvūnai, galintys pulti ir būti negailestingi. Tačiau šią savybę šiek tiek sušvelnins vanduo – juk kiti metai būtent ir bus juodojo vandens. Ši gamtos stichija sušvelnina Tigro charakterį, tačiau vis tiek reiktų išlikti budriems. Neužmirškite – vanduo ne tik numalšina troškulį, bet gali virsti ir sraunia upe arba negailestingu cunamiu. Todėl stebėkite tiek savo, tiek aplinkinių nuotaikas.

Tiesa, taip pat vandens elementas yra susijęs su jausmų pasauliu, emocijomis, nuoširdumu. 2022 metais esančiųjų santykiuose lauks nuoširdūs ir atviri pokalbiai, o vienišiems žmonėms bus kiek sunkoka. Tačiau nenusivilkite – jūsų meilė visai šalia.

Ateinančiais metais taip pat svarbu įsidėmėti vieną dalyką – drąsiai svajokite ir planuokite. Nors iki gegužės mėnesio vyraus tam tikras chaosas daugelio žmonių gyvenime, nuo birželio – drąsiai įgyvendinkite sugalvotas idėjas ir išpildykite savo slapčiausius norus.

Kaip pasiruošti šventėms?

Tigrai kaip ir visos katės – mėgsta vienatvę. Taigi šiais metais rekomenduojama šventes praleisti artimųjų būryje – su šeimos nariais arba pačiais artimiausiais draugais.

Taip pat svarbu namuose sukurti jaukią, ramią aplinką. Tai darykite naudodami pastelines, švelnias spalvas, venkite ryškių, agresyvių spalvų. Pavyzdžiui, interjere naudokite smėlinę, rusvą, auksinę spalvas. Taip pat tinka žali atspalviai – juk Tigrai mėgsta pasislėpti žolėje arba medžio šešėlyje ir ramiai snausti tokioje vietoje.

Tokios pačios spalvos turėtų vyrauti ir jūsų aprangoje – taip atrodysite ir stilingai, ir įsiteiksite metų simboliui – Tigrui. Tiesa, ko gero didžiausia klaida būtų pasipuošti rūbu, kurio raštai tigriniai. Šie gyvūnai nemėgsta konkurentų, būtent todėl ir rekomenduojami švelnūs, vienspalviai atspalviai.

Ant šventinio stalo būtina padėti kuo daugiau mėsos patiekalų – juk Tigras yra mėsiaėdis gyvūnas, plėšrūnas. Tačiau neužmirškite ir žalumynų, įvairių vaisių. Tigrai mėgsta įvairovę, todėl 2022 metus pasitikite su gausiu stalu.

Ką dovanoti Tigro metais?

Tigras – aktyvus, drąsus, energingas ir smalsus gyvūnas. Todėl geriausia dovana 2022 metais – įvairios kelionės, aktyvus laisvalaikis, žygiai, sporto veiklos ir pan.

Laimingos spalvos: žalia, juoda, geltona.

Laimingi akmenys: mėnulio akmuo, safyras.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Carolina Munemasa / Unsplash

Panašūs straipsniai