2022 metų horoskopas mergelei

2022 metų horoskopas mergelei žada malonius metus, kupinus naujovių, gerų emocijų ir potyrių. Pasitikėsite savimi, o jūsų ryžtas padės įveikti visas užduotis. Tiesa, jūsų sėkmei bus reikalinga ir tam tikra pagalba.

Meilė. 2022 metai – meilės metai. Būsite apsupti meile ir ją skleisite kitiems. Ypač geras laikotarpis – metų pradžia, kai jausitės taip, lyg iš naujo pažintumėte savo gyvenimo partnerį ar partnerę.

Visus metus jus gaubs dėmesys, tad esantys santykiuose turėtų nepaslysti – nekaltas flirtas gali sukelti ir didesnių problemų. Na, o vienišos mergelės laisvai mėgausis raudonu kilimu ir, tikėtina, sutiks savo gyvenimo meilę – tai bus santykiai, prasidėję įspūdingu romanu.

Darbas ir pinigai. Darbe beveik visus metus turėsite iššūkių, tikėtina, jog pakeisite karjeros kryptį arba susirasite naują darbovietę. Darbo iššūkius įveikti jums padės darbštumas, susitelkimas į užduotis ir atidumas. Taip pat sulauksite pagalbos ir palaikymo iš artimųjų – jie tikės jumis ir būtent šis tikėjimas ves jus pirmyn.

Žvaigždės taip pat perspėja – neišlaidaukite metų pradžioje, nes finansinė padėtis pagerėjimo sulauks antroje metų pusėje.

Sveikata. Kiek investuosite laiko į savo sveikatą, tokius rezultatus ir turėsite. Tad skirkite laiko sau – sportui, sveikesniam maistui, taip pat – ir emociniam gyvenimui. Susidursite su daug iššūkių darbe, dėl to galite daugiau stresuoti. Taigi geras nusiteikimas ir savęs valdymas padės visus 2022 metus.

2022 m. mintis: „Gyvenimas yra galimybė, išnaudok ją. Gyvenimas yra grožis, žavėkis juo.“ Motina Teresė.
Akmenys: safyras, deimantas, opalas, agatas, smaragdas, lazuritas, gintaras.
Augalai: ratiliai, našlaitės, chrizantemos, jonažolės, eukaliptai, gebenės, šalpusniai.
Metalai: alavas.
Spalvos: geltona, mėlyna.
Aromatas: šaltmėčių.
Stichija: žemė.
Planeta: Merkurijus.
Diena: trečiadienis.
Skaičius: 5.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai