2022 metų horoskopas skorpionams

2022 metų horoskopas skorpionams žada svajonių metus: pildysis norai, puikiai seksis santykiuose ir uždirbsite pinigų. Žinoma, kai kurių sunkumų, susijusių su darbu ir pinigais, nepavyks išvengti, tačiau šiose situacijose gali padėti vienas dalykas.

Meilė. Meilės fronte iššūkių bus metų pradžioje – stipriai pavyduliausite ir tai kiš pagalius į ratus santykių srityje. Tačiau tai ilgai netruks – suprasite, kad nėra dėl ko pavyduliauti ir mokysitės pasitikėti savo mylimu žmogumi.

Pavasarį jūsų laukia atgimimo laikas – mylėsite ir būsite mylimi. O antroje metų pusėje esantys santykiuose skorpionai skirs daugiau laiko savo sutuoktiniams – nuveiksite ką nors dviese, paįvairinsite savo kasdienybę erotiniais žaidimais.

Vieniši skorpionai patirs meilės nuotykių ir, tikėtina, suras ilgalaikių santykių partnerį. Tik neužmirškite – svarbiausia mokytis pasitikėti kitu žmogumi, o pavydą reiktų stengtis valdyti.

Darbas ir pinigai. Karjeroje jus lydės sėkmė – sukurtas idėjas palaikys vadovai, o turintys verslą skorpionai įgyvendins išsikeltus tikslus ir sugeneruos daugiau pelno, nei praėjusiais metais. Tiesa, nors 2022 metų horoskope tikinama, kad visuose santykiuose seksis puikiai, vis tik reikėtų būti atsargiems su verslo partneriais. Analizuokite žmones, atsirinkite, su kuo iš tiesų norite dirbti ir kuo galite pasitikėti – tai padės išvengti sunkumų tiek darbe, tiek situacijose, susijusiose su pinigais.

Žvaigždės byloja, kad pinigų šiais metais netrūks, tačiau išlaidauti per daug nereikėtų – stenkitės turimas santaupas investuoti, kad pinigai jums uždirbtų pinigus.

Sveikata. Šie metai skirti senoms sveikatos problemoms išspręsti, jeigu jų turite – tai darykite su profesionalų pagalba, nepasikliaukite draugų patarimais. Kiekvieno žmogaus situacija individuali, tad ir gydymas – skirtingas. Besijaučiantys esą sveiki toliau stengsis propaguoti sveiką gyvenseną ir taip užbėgs įvykiams už akių – išvengs slogos ar peršalimo ligų.

2022 m. mintis: „Išorinio gyvenimo sėkmė prasideda viduje.“ Robin Sharma
Akmenys: topazas, oniksas, gintaras, turmalinas, agatas, hiacintas, olivinas, tigro akis.
Augalai: kaktusai, chrizantemos, bijūnai, kinrožės, gvazdikai, snapučiai, orchidėjos.
Metalai: geležis, plienas.
Spalvos: visi raudonos atspalviai.
Aromatas: bruknuolių.
Stichija: vanduo.
Planeta: Marsas.
Diena: antradienis.
Skaičius: 9.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai