2022 metų horoskopas ožiaragiui

2022 metų horoskopas ožiaragiui žada chaotiškus, bet gerus metus. Neišsigąskite gausybės įvykių ir pokyčių – visa tai tik į gera. Šiais metais jus lydės meilė ir pasitikėjimas savimi, jeigu padarysite vieną svarbų dalyką.

Meilė. 2022 metai – tai laikotarpis, kupinas meilės, aistros ir gerų emocijų. Esantys santykiuose – mylės dar stipriau ir savo meilę demonstruos įvairiais būdais, už tai jie gaus atsaką iš savo partnerių – šie vis labiau įsimylės ožiaragius. Neseniai susituokusios šeimos, tikėtina, sulauks šeimos pagausėjimo. Tiesa, reiktų būti atsargiems rugpjūčio mėnesį, nes šiuo metu gali kilti įvairių ginčų. Tad šiuo laikotarpiu stenkitės valdyti savo emocijas.

Vienišų ožiaragių laukia romantiškos ir aistringos pažintys – patirsite įsimintinų nuotykių. Tikėtina, kad su sutiktu žmogumi ateityje sukursite šeimą.

Darbas ir pinigai. Naujus metus pradėkite nuo kokybiško poilsio – laukia aktyvus periodas, taigi būtina skirti laiko sau, pergalvoti savo vertybes, suprasti, ko iš tiesų norite iš karjeros. Šiuo laikotarpiu sukaupsite ramybės, kuri padės metų eigoje prisitaikyti prie artėjančių pokyčių. Taip pat tai padidins pasitikėjimą savimi.

Tiesa, šiais metais galite netekti darbo – savo arba ne savo sprendimu. Tačiau stenkitės to nesureikšminti – greitai susirasite naują darbovietę ir viskas eisis gerai. Turėkite omenyje, kad pokyčiai nevyksta šiaip sau – jie jus užgrūdina ir padaro stipresniais.

Su pinigais pirmoje metų pusėje bus gana sudėtinga – galite pajausti trūkumą, žmonės iš jūsų norės skolintis. Tačiau stenkitės to nedaryti, nes pasiskolinusieji nebūtinai šiuos pinigus grąžins laiku. Antroje metų pusėje finansų srityje jus turėtų lydėti ramesnis periodas.

Sveikata. Geros sveikatos raktas – rutina, kurioje yra ir sportas, ir sveika mityba. Būtent iš tokio gyvenimo būdo semsitės energijos, geros nuotaikos ir pozityvumo. Lapkričio mėnesį galite susidurti su ūmiomis ligomis, tad nedelskite ir iš karto kreipkitės į gydytojus, kad liga nespėtų progresuoti dėl užvėlinto gydymo.

2022 m. mintis: „Meilė tokia visagalė, kad iš pagrindų pakeičia ir mus pačius.“ Fiodoras Dostojevskis
Akmenys: granatas, rubinas, oniksas, deimantas, chrizoprazas, rožinis kvarcas, aleksandritas, turmalinas.
Augalai: jazminai, tulpės, aguonos, snieguolės, našlaitės.
Metalai: švinas.
Spalvos: juoda, tamsiai ruda, pilka, mėlyna, blyškiai geltona.
Aromatas: kadagių.
Stichija: žemė.
Planeta: Saturnas.
Diena: šeštadienis.
Skaičius: 8.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai