2021 metų horoskopas šauliui

2021 metų horoskopas šauliui žada šiek tiek intrigų liepą meilės srityje. Metai bus intensyvūs darbe, kad jums sektųsi, turite vadovautis vienu svarbiu patarimu.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Laisvę dievinantiems šauliams šie metai bus įdomūs meilės fronte – vasarį vienišiai gali sutikti savo antrąją pusę, su kuria ateityje sukurs šeima, o įsipareigoję liepą pajaus simpatiją kitam žmogui. Tačiau nepatartina veltis į romaną – taip tik prarasite santykius ir šeimą, kuris jums kur kas svarbesnė.

Apskritai 2021 metais šauliai bus atsargūs santykiuose – senos nuoskaudos, nepasitikėjimas vers atidžiai stebėti šalia esančius žmones. Tačiau turėtumėte atsipalaiduoti, išspręsti senas problemas arba susitaikyti su buvusiais įvykiais ir gyventi toliau.

Darbas. Metai bus intensyvūs – 2021 metų pradžioje susidursite su iššūkiais darbe, galimi konfliktai su kolegomis. Esminis patarimas – vadovautis daugiau žinančių žmonių patirtimi. Nebijokite pripažinti, jog kažko nežinote ir nesuprantate. Tokiu būdu daug išmoksite ir jau birželį būsite tinkamai įvertinti, galbūt net gausite premiją.

Finansinės situacija bus sudėtingesnė metų pradžioje, tad nešvaistykite pinigų į kairę ir į dešinę. Taip pat – pasirūpinkite finansiniu rezervu, dauguma šaulių yra dosnūs ir nori padėti artimiesiems, tačiau labai svarbu skaičiuoti turimus finansus ir protingai juos valdyti.

Sveikata. Turėti gerą sveikatą padės jos puoselėjimas – griežtas miego režimas, sveika mityba, pasivaikščiojimai lauke, sportas. Tačiau labai svarbu, jog šie tikslai nebūtų tik mintys ar žodžiai – darykite tai ir sveikata bus puiki.

Šauliai dažniausiai turi problemų su nervų sistema, kraujo apykaitos, kvėpavimo takų ligomis, reumatu.

2021 m. mintis: „Diena be mokslo – tuščiai praleista diena. Tiek daug yra ko mokytis ir tiek mažai turime tam laiko.“ Albertas Einšteinas.
Akmenys: cirkonis, turkis, deimantas, kvarcas, rubinas, safyras, chrizoprazas, kalnų krištolas, Mėnulio akmuo, rožinis kvarcas.
Spalvos: mėlyna, žalia, violetinė, tamsiai raudona.
Aromatas: greipfrutų.
Stichija: ugnis.
Planeta: Jupiteris.
Diena: ketvirtadienis.
Skaičius: 3.

Pixabay

Panašūs straipsniai