2022 metų horoskopas vėžiui

2022 metų horoskopas vėžiui atneš ir nuostabių akimirkų, ir iššūkių, tačiau su visomis atsiradusiomis problemomis susitvarkysite, suvaldę savo emocijas. Žvaigždės rodo, kad Naujųjų metų pradžia bus itin gera – klestėsite visose gyvenimo srityse. Tačiau metų eigoje turėtume atkreipti dėmesį į kelis svarbius dalykus ir atsisakyti vieno neigiamo įpročio.

Meilė. Didžiąją 2022 metų dalį jus lydės gera nuotaika, atsipalaidavimas ir juokas. Santykiai klostysis puikiai – kūrybiškai leisite laiką kartu, tai leis būti ir labiau pasitikinčiais savimi darbe. Tačiau turėtumėte atkreipti dėmesį į vieną dalyką – vėžiams labai lengva parsinešti emocijas iš namų į darbą ir atvirkščiai. Žvaigždės byloja, kad metų pradžioje darbe jūsų laukia iššūkis, tad būkite atidūs ir nepasiduokite norui blogą nusiteikimą parsinešti namo.

Vienišiems vėžiams horoskopas žada tikrą meilę – sutiksite žmogų, kuris pakeis jūsų gyvenimą į gerąją pusę. Kai kurie vėžiai būtent 2022 metais nuspręs susituokti ir išsirinks šventės datą – Tigro metais sukurtos santuokos bus tvirtos ir laimingos.

Darbas ir pinigai. Norėdami sėkmės šiose gyvenimo srityse turėsite padirbėti su vienu įpročiu – teks suvaldyti norą skųstis. Labai lengva išlieti negatyvias mintis ant žmonių, tačiau dažnai taip tik apkraunate kitus ir save.

Nepaisant šio įpročio, 2022 metais jus lydės pasitikėjimas savimi ir kryptingas tobulėjimas – visa tai atneš jums kilimą karjeroje, galbūt net sukursite asmeninį sėkmingą projektą, kurį visuomenė pamils. Vasaros metu būsite itin populiarus tarp kolegų – visi tarsi susitarę klaus jūsų patarimų, pasijausite esąs svarbus, tačiau nereikėtų per daug sureikšminti šio etapo – jis baigsis ir tada jūsų lauks išbandymai.

Jūsų atsipalaidavimas ir energija leis uždirbti ir daugiau pinigų. Taip pat keisite mąstymą – labiau orientuositės į investavimą ir, tikėtina, jog tai pradėsite daryti. Tačiau visus piniginius ir karjeros sprendimus priimkite atsakingai juos apgalvoję – tai leis apsisaugoti nuo galimų nesėkmių.

Sveikata. Sveikame kūne – sveika siela. Ko gero šis sakinys labiausiai ir apibūdina vėžių sveikatą 2022 metais. Gera nuotaika ir energija, pasitikėjimas savimi lems ir gerą sveikatą. O pastaraisiais keleriais metais įgyta patirtis ir žinios leis palaikyti sveiką organizmą ir kūną. Tiesa, galite susidurti su skrandžio, virškinimo problemomis, tačiau peršalimo ligos išskirtinai jus aplenks visus metus.

2022 m. mintis: „Gyvenkime taip, tarsi tikėtume, kad tame slypi kokia nors prasmė.“ Thomton Wilder
Augalai: rugiagėlės, ramunės, baltos gėlės, jazminai, vandens lelijos, hortenzijos, paparčiai.
Metalas: sidabras.
Akmenys: rubinas, granatas, agatas, chrizoprazas, oniksas, smaragdas, safyras.
Spalvos: sidabrinė, žalia, oranžinė.
Aromatas: pankolių.
Stichija: vanduo.
Planeta: Mėnulis.
Diena: pirmadienis.
Skaičius: 2.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai