2021 metų horoskopas ožiaragiui

2021 metų horoskopas ožiaragiui: turėsite skirti laiko sau, kad galėtumėte kurti nuoširdžius santykius. O gyvenimo laimę atrasite, supratę vieną svarbų dalyką.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Svarbiausia 2021 metų užduotis ožiaragiams – trumpam atsitraukti, pabūti vienam, suprasti, ko norite. Tik save pažįstantis žmogus gali iš tiesų nuoširdžiai mylėti ir atsiduoti santykiams. Būkite atviri tiek su savimi, tiek su antrąja puse.

Sausį jūsų laukia įdomios, viliojančios pažintys. Tačiau, jeigu esate įsipareigoję, nesivelkite į romaną. Tai neatneš nei laimės, nei ramybės. Likite ištikimi sau – norui puoselėti jau turimus santykius.

Vasara vieniši ožiaragiai bus kupini energijos ir istorijų apie naujas pažintis. Norėsis visus aplink mylėti ir būti mylimiems. Tačiau paklausykite artimų draugų patarimų ir nenerkite stačia galva į naujus romanus – meilė tikrai kartais būna akla.

Darbas ir pinigai. Suprasite, ko norite iš tiesų pasiekti tiek darbe, tiek gyvenime. O turint aiškius tikslus – bus lengva jų siekti. Todėl darbe pirmąjį metų pusmetį seksis puikiai. Jūsų lauks įdomūs projektai ir sėkmingas jų įgyvendinimas. Kursite detalius planus, galbūt – pagaliau startuosite su savo verslu.

Ožiaragis – materialistiškiausias zodiako ženklas. Tad labai svarbu žinoti, kad sustoti ir nesirūpinti ik pinigais. Nesiekite savo gyvenimo kokybės ir prasmės su pinigais. Jie neatneš tikrosios laimės.

Finansiškai metai bus sėkmingi – triūsas darbe atsipirks ir bus įvertintas. Metų pabaigoje investuokite į mokymus, kvalifikacijos kėlimą ir tai artimoje ateityje atsipirks dešimteriopai.

Sveikata. Prisiminkite – be geros sveikatos negalėsite nei uždirbti pinigų, nei džiaugtis gyvenimu. Todėl rūpinkitės ja – įtraukite į savo mitybą kuo daugiau daržovių, valgykite žuvies du kartus per savaitę, venkite riebaus, nesveiko maisto. Taip pat – pajudėkite, eikite pasivaikščioti, o jeigu leidžia galimybės – ir sportuokite. Visa tai darydami greitai pajusite ne  tik geresnę savijautą, bet ir puikią nuotaiką.

Ožiaragiai dažniausiai turi problemų su kaulų lūžiais, riebalų liaukų uždegamais, virškinimo sistemos sutrikimais, artritu.

2021 m. mintis: „Laimė priklauso ne nuo išorės faktų, bet nuo mūsų vidaus.“ Valerio Albisetti.
Akmenys: granatas, rubinas, oniksas, deimantas, chrizoprazas, rožinis kvarcas, aleksandritas, turmalinas.
Spalvos: juoda, tamsiai ruda, pilka, mėlyna, blyškiai geltona.
Aromatas: kadagių.
Stichija: žemė.
Planeta: Saturnas.
Diena: šeštadienis.
Skaičius: 8.

Pixabay

Panašūs straipsniai