2022 metų horoskopas liūtui

2022 metų horoskopas liūtui atneš daug malonių akimirkų, įvyks tie pokyčiai, kurių taip ilgai laukėte. Tigro metai bus palydėti užsidegimu, nuolatiniu tobulėjimu ir harmonija. Tiesa, dėl vieno dalyko turėsite tapti kantresni.

Meilė. 2022 metai – tai iššūkis meilės srityje. Norėsite būti mylimas, garbinamas ir suprastas, o kad tai įvyktų, teks ieškoti kompromisų ir valdyti savo emocijas, kylantį pyktį. Stenkitės būti nuolaidesni ir nekelkite santykiuose skandalų dėl nereikšmingų buitinių situacijų. Vykstant konfliktams svarbiausia atvirai kalbėtis – priimkite jums išsakytą kritiką, o savo mintis – pateikite konstruktyviai ir būsite išgirsti.

Vienišų liūtų rudenį laukia aistringas romanas – jį prisiminsite dar ilgai, tačiau tikėtina, kad jis ir teliks patirtu nuotykiu.

Darbas ir pinigai. Darbe jus lydės energija, teisingi sprendimai ir diplomatija. Tačiau, kad visa tai turėtumėte, teks tapti kantresniais – išklausykite žmones, priimkite kitokį požiūrį. Tokiu būdu labiau suprasite aplinkinius ir tai padės tiek versle, tiek karjeroje.

Šiais metais išryškės jūsų lyderiškos savybės – sulauksite pripažinimo ir pagarbos darbe. Tačiau būkite atsargūs – per didelė arogancijos karūna gali būti numesta pavydžių kolegų. Išlikite taktiškas ir pagarbus kitiems.

Tiesa, nepasiduokite aplinkinių spaudimui – kai jausite, kad jus speičia į kampą ir liepia daryti tai, ko nenorite, raskite drąsos pasakyti ne. Šis įgūdis  padės įgyvendinti tikslus ir būti sėkmingu.

Jūsų finansinė situacija 2022 metais metais bus pakankamai gera – reiktų atkreipti dėmesį į planavimą ir nepersistengti su išlaidomis. Beje, tikėtina, kad šiais metais įsigysite ilgai lauktą ir norėtą pirkinį – galbūt tai bus jūsų būstas ar kitas svarbus daiktas.

Sveikata. Jūsų sveikata bus puiki, jeigu ja rūpinsitės. Tikėtina, kad pradėsite aktyviai sportuoti – tai padės ne tik sveikatai, bet ir suteiks daugiau pasitikėjimo savimi, nes kūno formos patobulės. Sportas namuose virs nauju jūsų įpročiu – įsigysite daugiau įrangos ir ją efektyviai naudosite.

Taip pat labai svarbu skirti dėmesio mitybai – žvaigždės byloja, kad gali kilti skrandžio, virškinimo problemų, todėl reiktų vengti riebaus, nesveiko maisto. Valgykite daugiau vaisių, daržovių, nepamirškite ir vitaminų bei mineralų.

2022 m. mintis: „Apsišarvokite kantrybe, ir jūs laimėsite.“ Rene Laurentin.
Akmenys: chrizolitas, sardoniksas, krištolas, deimantas, safyras, rubinas, aleksandritas, oneksas, karneolis, cirkonis.
Augalai: jurginai, chrizentemos, gerberos, medetkos, kardeliai, bijūnai, saulėgrąžos.
Metalai: auksas.
Spalvos: oranžinė, auksinė, šviesiai ruda, skaisčiai raudona.
Aromatas: melisų.
Stichija: ugnis.
Planeta: Saulė.
Diena: sekmadienis.
Skaičius: 1.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai