2023 Juodojo Vandens Triušio metai: sužinok, kokie jie bus?

Po 60 metų pertraukos ir vėl pasitiksime Juodojo Vandens Triušio metus. 2023-ieji bus kupini vilties ir tikėjimo, kad pavyks pasiekti harmoniją. Tai ir turėtų įvykti, nes Triušio metai – tai moteriškojo prado Yin atitikmuo, o moteriškumą simbolizuoja priėmimas, meilė, šiluma, rūpestis. Tad skirkite daug dėmesio savo mylimiems žmonėms ir jausite vidinę ramybę, kuria galėsite dalintis ir su kitais. Tiesa, kad jums sektųsi 2023 metais, turite žinoti, kaip rekomenduojama sutikti Naujuosius bei kokios yra kitų metų spalvos.

Geriausias būdas sutikti Naujus metus

Triušiai – ypač jaukūs, gražūs, meilūs ir taikūs gyvūnai. Todėl norint, kad 2023-iaisiais jus lydėtų sėkmė ir vidinė ramybė, turėtumėte juos pasitikti tik artimiausių žmonių rate – nebūtinas garsus ir didelis vakarėlis, kad kokybiškai ar linksmai praleistumėte laiką.

Ką rengtis per naujus metus?

Juoda ir mėlyna – tai dvi pagrindinės spalvos, kurios neš sėkmę 2023-iaisiais. Tiesa, minimos dar ir tokios spalvos kaip auksinė, ruda, pilki atspalviai, žalia. Tad pasitikdami naujus metus ir norėdami pritraukti sėkmę, rinkitės šias spalvas. Triušis yra kuklus gyvūnas, tad nebūtina išsipustyti – užtenka ir jūsų mylimos klasikinės juodos suknelės su kuria puikiai jaučiatės ir nuostabiai atrodote.

Mėlyna, juoda, auksinė, žalia, pilki atspalviai – tai solidžios ir gražios spalvos, kurios pagyvins ir jūsų namų interjerą, o galbūt – ir pritrauks daugiau sėkmės, meilės ir ramybės jūsų namams.

Šventinis stalas

Triušis – žolėdis gyvūnas, todėl ant jūsų stalo turėtų atsirasti nemažai augalinės kilmės patiekalų. Tiesą sakant, netgi galite išbandyti naujų vegetariškų patiekalų, bet, jeigu labai mėgstate mėsą, rekomenduojama patiekti karštą patiekalą iš ėrienos arba paukštienos. Taip pat šventiniam stalui puikiai tiks žuvies patiekalai ir, žinoma, nepamirškite gaivių vaisių.

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas vėžiui
2023 metų horoskopas liūtui
2023 metų horoskopas mergelei
2023 metų horoskopas svarstyklėms
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas šauliui
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas vandeniui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai