2023 metų horoskopas vandeniams

2023 metus vandeniai pasitiks su nuobodulio jausmu. Tačiau jis jus lydės neilgai, nes būtent metų pradžia bus kupina idėjų, kūrybiškų sprendimų ir nuobodulys greitai išsisklaidys. Mokysitės naujų dalykų ir priimsite netradicinius sprendimus, kuriuos nebūtinai supras jūsų artimiausia žmonių aplinka. Tačiau dėl jų pasipriešinimo nevaržykite savęs – darykite tai, ko iš tiesų trokšta jūsų širdis ir ilgalaikėje perspektyvoje jausite vidinę harmoniją, o aplinka prisitaikys prie jūsų sukurtų pokyčių.

2023 m. citata vandeniams: „Jei mes visada atvira širdimi priimtume gėrį, lengviau pakeltume ir blogį.“ Johanas Volfgangas Gėtė

Meilė

Santykiuose vandeniams seksis įvairiai: įsipareigoję šio zodiako ženklo atstovai jaus trintį ir tam tikrą nuobodulį, jų poreikiai didės, tad teks atvirai ir nuoširdžiai kalbėtis, kad išspręstumėte šį santykiuose kilusį diskomfortą. Ir jums pavyks tai padaryti, tad, galiausiai, metų pabaigoje jausite, kad jūsų santykiai stipriai patobulėjo ir tuo džiaugsitės.

Vieniši vandeniai sulauks itin daug dėmesio – flirtuosite, būsite viliojami ir užmegsite ne vieną naują, aistringą pažintį. Lemtingas susitikimas su išrinktu gyvenimo partneriu gali įvykti bet kuriuo metu, tad pasikaustykite savo optimizmą, žavingą šypseną ir atvira širdimi sutikite naujus žmones.

Karjera ir pinigai

Karjeroje eisis puikiai – intensyviai tobulėsite, šalia turėsite stiprius autoritetus. Tiesa, neužmirškite, kad tobulėjimo kelias ne visuomet būna lengvas – tai sunkios dirbtuvės, kur reikia nuoširdžiai paplušėti, kad vėliau būtų galima mėgautis saldžiais vaisiais. Finansinė situacija bus pakankamai stabili, tiesa, reiktų vengti didesnių išlaidų ir dažniau rinktis taupymą, kad būtumėte pasiruošę bet kokiems atvejams ateityje.

Sveikata

2023 metams vandeniams rekomenduojama susikurti kasdienį ritualą, kuris suteiktų džiaugsmo, priverstų nusijuokti ar tiesiog padėtų atsipalaiduoti. Tai gali būti keleto linksmų video peržiūros, meditacija, vertinga knyga ar kavos puodelis su geriausiais draugais. Visa tai padės palaikyti gerą emocinę savijautą, o tai darys įtaką ir fizinei būklei. Tiesa, pastarosios gerovei vertėtų apsvarstyti ir tai, kad galbūt laikas daugiau laiko skirti sportui, o galbūt verta dažniau rinktis sveikesnį maistą?

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas vėžiui
2023 metų horoskopas liūtui
2023 metų horoskopas mergelei
2023 metų horoskopas svarstyklėms
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas šauliui
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai