2022 metų horoskopas jaučiui

2022 metų horoskopas jaučiui: turėsite daug darbo, skirsite dėmesio savęs įsiklausymui ir sieksite išsikeltų tikslų. Šie metai – geriausias laikas ilgai lauktiems ir norėtiems pokyčiams darbe ir meilėje. Tačiau romatiniame gyvenime jaučiams, esantiems santykiuose, gali pasitaikyti iššūkis, kurį teks įveikti.

Meilė. Vieniši jaučiai turėtų atkreipti dėmesį į artimoje aplinkoje esančius žmones – galbūt nepastebite savo gyvenimo meilės, esančios visai šalia? Tai – labai tikėtinas scenarijus. Naujos pažintys lydės jus visus 2022 metus, tačiau jos bus trumpalaikės, mažai tikėtina, kad iš jų išsivystys rimti santykiai.

Turintys šeimą jaučiai gyvens ramiai ir balanse, net pačius didžiausius ginčus pavyks išspręsti konstruktyviai ir ramiai. Vienas įdomesnių tikėtinų įvykių kitais metais – susipažinti su nauju žmogumi, su kuriuo nemažai bendrausite, todėl jūsų partneris ar partnerė bus suirzę. Tačiau ši nauja pažintis netaps rimta draugyste ar romanu, todėl rimtų barnių, tikėtina, išvengsite. Bet kuriuo atveju šis įvykis taps jūsų santykių iššūkiu.

Darbas ir pinigai. Tikėtina, kad 2022 metais gausite nemažą pinigų sumą, tačiau turėkite omenyje, kad jos nereikėtų iššvaistyti per vieną akies mirktelėjimą. Skubotos išlaidos prives prie nusivylimo, nes gauti pinigai bus iššvaistyti tuščiai. Bendrai visus metus pinigų srityje jus lydės sėkmė – jaučiai sukurs savo rutiną, kuri leis efektyviai atlikti darbus, taupyti ir investuoti. Visa tai leis jaustis ramiai dėl asmeninių finansų.

Tigro metai jaučiams darbe bus itin aktyvūs – pateksite į labai greitą darbų srautą. Išlikti energingiems padės žvalus protas ir sveikas gyvenimo būdas. 2022 metų pradžioje pajausite poreikį siekti daugiau, todėl investuosite savo laiką į mokymąsi – šis sprendimas ilgalaikėje perspektyvoje atsipirks tiek moraliai, tiek finansiškai. Būkite atviri galimybėms ir naujoms žinioms – visa tai yra jūsų sėkmingos karjeros receptas.

Sveikata. Pozityvus mąstymas padės palaikyti ne tik gerą nuotaiką, bet ir gerą sveikatą. 2022 metais jūsų imunitetas bus stiprus, tačiau neužmirškite savęs saugoti, nes lėtinės arba su kvėpavimo takais susijusios ligos gali paliesti ir jus. Todėl labai svarbi prevencija – sveika mityba, sportas, kokybiškas poilsis.

2022 m. mintis: „Didelį džiaugsmą galima iškovoti tik dideliu darbu.“ Johanas Volfganas Gėtė
Akmenys: smaragdas, agatas, koralas, deimantas, topazas, turmalinas, žadeitas, nefritas.
Augalai: aguonos, ratiliai, rožės, pakalnutės, alyvos, levandos, vaismedžių žiedai.
Spalvos: balta, žalia, alyvinė, geltona.
Aromatas: krapų.
Stichija: žemė.
Planeta: Venera.
Diena: penktadienis.
Skaičius: 6.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas svarstyklėms
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai