2022 metų horoskopas svarstyklėms

2022 metų horoskopas svarstyklėms: teks ieškoti kompromisų santykiuose, o darbe – jus lydės sėkmė. Tikėtina, kad būtent šiais metais įgyvendinsite vieną didžiausių savo svajonių, tačiau tam prireiks vieno dalyko.

Meilė. Nedarykite iš musės dramblio – tai ko gero taikliausias patarimas svarstyklėms meilės srityje. Stenkitės išklausyti savo mylimą žmogų ir tada reaguoti, priimti sprendimus. Tiesa, santykiuose susidursite su iššūkiais, gali tekti apgalvoti buvimo kartu visus pliusus ir minusus – tai padarę, priimsite galutinį sprendimą.

Vienišų svarstyklių 2022 metais laukia romantiška pažintis, kuri gali virsti ir ilgalaikiais santykiais.

Darbas ir pinigai. Darbe jus lydės sėkmė – įdėtas kantrus ir kruopštus darbas šimteriopai atsipirks. Seksis įgyvendinti sukurtas idėjas, o jeigu turite verslą arba hobį, kurį norite monetizuoti – sutiksite svarbių partnerių, kurie pasidalins tiek savo patirtimi, tiek padės svajones paversti realybe.

Visus metus jus lydės įkvėpimas ir kūryba – tai ypač padės darbe, kolegos ir vadovai įvertins tai. Tikėtina, kad 2022 metais įgyvendinsite su darbu ir karjera susijusią svajonę – tai padaryti jums padės susitelkimas ir dvasinė ramybė.

Piniginiuose reikaluose visus metus jus lydės balansas – išmoksite saikingai išlaidauti. Tiesa, tikėtina, kad pradėsite gilinti savo finansines žinias ir keisite požiūrį – orientuositės ne į taupymą, o į norą uždirbti daugiau.

Sveikata. 2022 metais teks ieškoti balanso – stenkitės nepersidirbti ir skirti užtektinai laiko poilsiui, nes žvaigždės byloja, kad būtent šiais metais tikėtinas perdegimas. Metų eigoje susidursite su iššūkiais dėl sveikatos, tačiau didžiąją dalį problemų gana lengvai išspręsite ir labiau savo laiką skirsite rūpinimuisi artimais žmonėmis.

2022 m. mintis: „Sprendimas, vieną kartą priimtas, atneša taiką žmogaus protui ir atleidžia jo sielą.“ Mika Waltari
Akmenys: opalas, akvamarinas, berilis, deimantas, nefritas, kvarcas, turmalinas, Mėnulio akmuo, katės akis, tigro akis.
Augalai: orchidėjos, kardeliai, našlaitės, rožės, medetkos.
Metalai: bronza.
Spalvos: mėlyna, žalia.
Aromatas: rozmarinų.
Stichija: oras.
Planeta: Venera.
Diena: penktadienis.
Skaičius: 6.

Taip pat skaitykite:

2022 metų horoskopas avinui
2022 metų horoskopas jaučiui
2022 metų horoskopas dvyniams
2022 metų horoskopas vėžiui
2022 metų horoskopas liūtui
2022 metų horoskopas mergelei
2022 metų horoskopas skorpionams
2022 metų horoskopas šauliui
2022 metų horoskopas ožiaragiui
2022 metų horoskopas vandeniui
2022 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai