2023 metų horoskopas svarstyklėms

2023 metais visoms svarstyklėms labai svarbu prisiminti tai, kad jos turi teisę būti savimi. Nebandykite visiems įtikti, nes tai nei yra įmanoma, nei sveika jūsų emocinei savijautai. Taip pat juodojo vandens triušio metais jus lydės kūrybinis pakylėjimas, jį ypač jausite metų pradžioje. Atsiduokite šiam kūrybiškam laikotarpiui, nes būtent šiuo metu rasite pačius įdomiausius sprendimus saviraiškai.

2023 m. citata svarstyklėms: „Išlaisvink žmogų, ir jis pradės kurti.“ Antuanas de Sent-Egziuperi

Meilė

Labai tikėtina, kad vienišos svarstyklės gyvenimo meilę sutiks sau įprastoje aplinkoje – galbūt darbo vakarėlyje, draugų kompanijoje ar savanoriaujant, tad nebūtina versti save ieškotis partnerio ekstravagantiškais ar sau visiškai nepatogiais būdais.

Tuo metu šeimas sukūrusios svarstyklės patirs iššūkių – ne kartą metų eigoje norėsis nutraukti santuoką, tačiau mažai tikėtina, kad taip nutiks. Pirmiausia todėl, kad sukilusios emocijos truks trumpai, o viską nuoširdžiai aptarę su partneriais rasite tinkamus sprendimus. Todėl nebijokite būti pirmieji, kurie pradės atvirą pokalbį, tačiau taip pat pasiruoškite ir išklausyti bei išgirsti tai, ką jums sako.

Karjera ir pinigai

Darbe jums seksis gerai ir stabiliai, jeigu nesieksite aplinkinių pripažinimo. Atlikite kokybiškai darbus todėl, kad patys galite tobulėti, išmokti naujų dalykų, o ne todėl, kad norite įtikti savo vadovams. Mažiau galvodami apie pripažinimą, pasieksite aukso viduriuką, kuris leis atsipalaidavus siekti tikslų bei pagerinti finansinius rezultatus. Tiesa, šioje srityje turėsite ir iššūkių, tačiau situaciją amortizuoti padės konkretus ir struktūruotas išlaidų planavimas.

Sveikata

Labai didelę įtaką pozityviems metų įvykiams ir pokyčiams, kūrybai darys jūsų puiki ir klestinti sveikata. Tiesa, ji tokia bus jeigu skirsite laiko sau ir vietoje tingių vakarų po darbo sportuosite, atidžiau atsirinksite maistą, kurį valgote ir pirmenybę teiksite sveikiems produktams.

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas vėžiui
2023 metų horoskopas liūtui
2023 metų horoskopas mergelei
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas šauliui
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas vandeniui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai