2023 metų horoskopas liūtams

Tinkami klausimai visada sulaukia teisingų atsakymų – būtent toks požiūris liūtus lydės visus 2023 metus. Gyvenime dominuos aiškumas, konkretumas ir racionalumas – visa tai leis įgyvendinti savo senas svajones, dėl kurių, beje, sulauksite ir aplodismentų iš aplinkos. Juodojo vandens triušio metai atneš idėjų ir kūrybiškumo gausą, o įgimtas ambicingumas ir noras tobulėti padės įgyvendinti drąsias svajones. Tiesa, visam gyvenimui labai didelį poveikį darys meilė – būtent šis jausmas suteiks daugiausiai motyvacijos 2023-iaisiais.

2023 m. citata liūtams: „Dideli darbai nepadaromi iš karto.“ Sofoklis

Meilė

Santykiuose esantys liūtai dažnai sulauks mielų staigmenų iš savo artimųjų, tad nuoširdžiai padėkokite ir būkite su mylimais žmonėmis čia ir dabar, atsiduokite akimirkai. Taip pat šiais metais dažnai pagalvosite apie tai, kokia svarbi jums yra šeima, artimi žmonės, kuriuos turite savo gyvenime. Tad ne tik apie tai galvokite savo mintyse, bet ir garsiai tai išsakykite mylimiesiems – tai sukurs dar stipresnį artumo jausmą ir įneš į kasdienybę daugiau džiaugsmo, pasitikėjimo vienas kitu.

Vieniši liūtai turės kelis periodus 2023 metais – jus aplankys tiek ramybės, tiek pažinčių gausos laikotarpiai. Tad, kai viskas aplinkui nurims, skirkite laiko sau, išsigryninkite, ko norite iš santykių. Tai žinodami ir užmegzdami naujas pažintis galėsite tvirčiau jaustis pradėdami rimtus, ilgalaikius santykius.

Karjera ir pinigai

Karjeroje liūtų laukia iššūkiai ir naujovės – tikėtina, kad kilsite pareigose, pakeisite darbą arba įkursite savo verslą. Svarbiausia – kad tikėtumėte ir pasitikėtume savimi, viską galite įgyvendinti ir padaryti. Tiesa, darbo aplinkoje vis dažniau pagausite savo galvojant, kad norite iš savo kolegų konkretumo ir aiškumo, kartais tikrai verta to reikalauti, bet pasitaiko ir tokių atvejų, kai geresnis pasirinkimas – suteikti žmonėms laisvės. Tad racionaliai įvertinkite kiekvieną situaciją ir pasirinkite geriausią sprendimą.

Kalbant apie finansus, 2023 metais patirsite nemažai išlaidų, tačiau metų pabaigoje vis tiek būsite sukaupę solidžių santaupų.

Sveikata

Sveikata garantuotai bus gera, jeigu dažniau rinksitės aktyvų, sportišką laisvalaikį, o lėkštėje bus daugiau sveiko maisto. Sakoma, kad liūtai myli save, tačiau dažnai meilė suprantama kaip malonumų gausa, todėl svarbu nepaslysti ir galbūt verta riboti vakarėlių ar praleidžiamo laiko prie kompiuterio laiką.

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas vėžiui
2023 metų horoskopas mergelei
2023 metų horoskopas svarstyklėms
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas šauliui
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas vandeniui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai