2023 metų horoskopas vėžiams

Pozityvių ir gerų įvykių sniego gniūžtė pradės ristis nuo kalno jau sausio mėnesį ir vis didės. Tad nusiteikite patirti daug laimės akimirkų – po tamsos ateina šviesa, sąmoningai būkite joje, išjauskite šį džiaugsimą, kurį patirsite. Kadangi jausitės geriau emociškai, gerės ir sveikata, o tai lems padidėjusį jūsų jausmingumą ir seksualumą, šios savybės padės ne tik santykiuose, bet ir suteiks energijos žvaliai imtis savo kūrybinių idėjų įgyvendinimo.

2023 m. citata vėžiams: „Priėję pabaigą, žmonės juokiasi iš baimių, kurios kankino juos pačioje pradžioje.“ Paolo Coelho

Meilė

Labai tikėtina, kad vieniši vėžiai sukurs nuoširdžius ir ilgalaikius santykius. Tiesa, 2023 metais susipažinsite su ne vienu gerbėju ar gerbėja ir dėl esamo dėmesio pertekliaus vienu metu galite pajausti emocinį nuovargį. Todėl ryžkitės priimti sprendimą, su kuo norite būti. Svarbu, jog šį sprendimą priimtumėte klausydami tiek savo širdies, tiek proto, nes tik emocijomis remti pasirinkimai gali baigtis ne taip, kaip norėtumėte.

Santykiuose esantys vėžiai jausis taip, kad juos vis labiau apgaus racionalumo aura. Norėsite tikslumo ir konkretumo, stengsitės viską planuoti, tačiau jūsų partneriai nebūtinai tai priims ištiestomis rankomis. Todėl būkite tam pasiruošę, taip pat turėkite omenyje – aistrą santykiuose pakursto romantika, flirtas ir kokybiškai praleistas laikas su mylimu žmogumi.

Karjera ir pinigai

Kiek įdėsite pastangų, tokius rezultatus ir turėsite karjeros srityje. Todėl pasikaustykite kantrybę, atkaklumą ir imkitės iššūkių. Tiesa, dažnai vėžiai yra labai empatiški, linkę rūpintis kitais žmonėmis, todėl išlaikykite sveiką protą darbo aplinkoje. Ne kiekvieną žmogų turite išgelbėti, galiausiai – juk negalite visiems būti geras ir malonus, kartais reikia pastovėti už save.

Su finansais turėsite iššūkių – gerokai padidės išlaidos, tad teks priimti sprendimus, kurie nulems tai, ar jūsų pajamos 2023 metais augs. Galbūt laikas imtis papildomų darbų, padidinti savo darbo įkainius arba pagaliau garsiai pasakyti vadovybei, jog manote, kad esate vertas pakėlimo pareigose.

Sveikata

Metų pradžioje profilaktiškai pasitikrinkite savo sveikatą, nes tikėtina, kad gali grįžti senos ligos, tad geriau iš įvairių tyrimų apie tai sužinoti anksčiau, negu tada, kai pajausite akivaizdžius simptomus. Apskritai, sveikatos problemų padės išvengti sveika mityba ir aktyvus laisvalaikis, tad skirkite laiko šių įpročių ugdymui ir, pasiekę rezultatų, stenkitės palaikyti būtent tokį gyvenimo režimą.

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas liūtui
2023 metų horoskopas mergelei
2023 metų horoskopas svarstyklėms
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas šauliui
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas vandeniui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai