2023 metų horoskopas šauliams

2023 metai šauliams bus kupini ir pozityvių, ir negatyvių nuotykių. Tad pasiruoškite priimti viską, kas nutiks, ir ypač daug sąmoningo dėmesio skirkite geriems periodams – būtent per tokius laikotarpius gautas įkvėpimo, motyvacijos ir energijos kiekis leis drąsiai pasitikti artėjančius bei nebūtinai malonius iššūkius.

2023 m. citata šauliams: „Būti stipriam – tai būti laimingam.“ Henris Vodsvertas Longfelou

Meilė

Juodojo vandens triušio metai – puikus laikas sutvirtinti ryšius su artimais žmonėmis, ypač partneriu. Tad skirkite laiko įdomiems ir vertingiems pokalbiams, aiškiai komunikuokite savo poreikius ir išgirskite, ko reikia jūsų mylimam žmogui. Visa tai padės palaikyti stabilius santykius, kuriais galėsite didžiuotis.

Tuo metu vieniši šauliai, tikėtina, savo gyvenimo meilę sutiks antroje metų pusėje. Įsileiskite šį žmogų į savo gyvenimą – jau užtektinai laiko buvote vieniši, laikas atsiverti, priimti, pasitikėti.

Karjera ir pinigai

Darbe tobulėsite ir norėsite būti atitinkamai įvertintas, tačiau nepersistenkite rėždami komentarus aplinkiniams apie tai, kad jie nemato jūsų pastangų. Iš tiesų yra priešingai – tiek kolegos, tiek vadovai mato tai, kokį indėlį jūs atnešate bendrai įmonės gerovei, todėl labai tikėtina, kad būtent 2023 metais jūsų laukia paaukštinimas. Tiesa, turėsite ne vieną progą pakeisti darbą, gausite ir iš ties įdomių bei viliojančių pasiūlymų.

Pinigų klausimu beveik visi metai bus stabilūs, išskyrus vasaros laikotarpį, kai, tikėtina, turėsite daugiau išlaidų. Tačiau jūsų įgūdžiai planuoti padės amortizuoti situaciją ir greitai atsitiesite finansų klausimu.

Sveikata

Sveikatos būklė – tai jūsų nervinės sistemos veidrodis. Jeigu pateksite į pervargimo gniaužtus, be sustojimo arsite darbe ir prisiimsite per daug atsakomybių, žinoma, kad kentės jūsų fizinė savijauta. Todėl pirmiausia stenkitės palaikyti darbo ir poilsio balansą. Antra – kontroliuokite savo sveikatą, tikrinkitės profilaktiškai, sportuokite ir rinkitės sveiką maistą.

Taip pat skaitykite:

2023 metų horoskopas avinui
2023 metų horoskopas jaučiui
2023 metų horoskopas dvyniams
2023 metų horoskopas vėžiui
2023 metų horoskopas liūtui
2023 metų horoskopas mergelei
2023 metų horoskopas svarstyklėms
2023 metų horoskopas skorpioniams
2023 metų horoskopas ožiaragiui
2023 metų horoskopas vandeniui
2023 metų horoskopas žuvims

Pixabay

Panašūs straipsniai