2021 metų horoskopas jaučiui

2021 metų horoskopas jaučiui – ką šiam zodiako ženklui atneš metalinio jaučio metai? Šie metai bus kupini atkaklaus darbo, iššūkių meilėje ir darbe. Tam, jog jums sektųsi 2021 metais, turėtumėte įvertinti kelis svarbius dalykus.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Šių metų pradžia – skirta tik jums. Kitaip tariant – tai laikas pažinti save, suprasti, ko norite išgyvenimo ir santykių. Naujos romantiškos pažintys gali užsimegzti vasarį – tuo metu jau būsite pasiruošę ir galbūt pradėsite nuoširdžią ir tikrą draugystę. Tačiau neskubėkite įsipareigoti – pažadus duokite tik tada, jeigu esate tikras dėl kito žmogaus požiūrio, norų.

Turintieji antrąją pusę pavasarį patirs iššūkių, tam tikrą santykių atšalimą. Tačiau neišsigąskite – tai tik dar vienas išbandymas, kurį galite įveikti išanalizavę situaciją ir su mylimu žmogumi nuoširdžiai pasikalbėję. Neužmirškite, jog būtent komunikacija ir bendravimas – tai raktas į sėkmingus santykius.

Metų pabaigoje santykiai bus geri, nors gali tekti susidurti su partnerio pavydo priepuoliais, tačiau skaičiuojant paskutines metų dienas viskas išsispręs ir grįš tarpusavio pasitikėjimas.

Darbas ir pinigai. Šie metai – ne iš lengvųjų, susidursite su iššūkiais, tačiau visus juos įveiksite. Jums padės sukauptos žinios, patirtis ir užsitarnautas kolegų pasitikėjimas. Daug dėmesio skirkite faktų tikrinimui ir nenerkite stačia galva į ginčus, nepatikrinę informacijos.

Vasarą – puikus laikas pakeisti darbą. Nors norėsis atostogauti, žvaigždės žada jums puikių galimybių, tad beliks jomis pasinaudoti.

Kalbant apie finansus – metų pradžioje turėtumėte būti atsargūs ir be reikalo neišlaidauti, susilaikykite nuo neapgalvotų pirkinių. Tačiau rudenį finansinės situacija stabilizuosis, pagaliau gausite tuos saldžius vaisius, dėl kurių taip sunkiai dirbote pirmąją metų pusę.

Sveikata. Neužmirškite – jautis yra žemės ženklas, todėl jėgas šio zodiako ženklo žmonės atgauna būdami gamtoje. Tad šiais metais stenkitės kuo daugiau laisvalaikio praleisti prie jūros, ežerų, miškuose, ir pan. Tokiu būdu nurimsite ir atkaklus bei ištvermingas darbas jūsų neišvargins. Turėkite omenyje – jaučiai kantriai dirbs iki išsekimo, tačiau jeigu suserga – gyja lėtai. Tad geriausia – ligų išvengti.

Jaučiai dažnai turi problemų su gerkle, rykle, kaklo, ausų ir žarnyno ligomis. Saugokitės nuo peršalimų, nepersivalgykite, stenkitės laikytis subalansuotos mitybos ir 2021 metai bus puikūs.

2021 m. mintis: „Išmintį grindžia kantrybė.“ Platonas.
Akmenys: smaragdas, agatas, koralas, deimantas, topazas, turmalinas, žadeitas, nefritas.
Spalvos: balta, žalia, alyvinė, geltona.
Aromatas: krapų.
Stichija: žemė.
Planeta: Venera.
Diena: penktadienis.
Skaičius: 6.

Pixabay

Panašūs straipsniai