2021 metų horoskopas vėžiui

2021 metų horoskopas vėžiui žada sėkmę ir gerus rezultatus darbe bei meilėje, tačiau tam, jog tai galėtumėte pasiekti – būtina žinoti kelis svarbius dalykus.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Metalinio jaučio metais galite užmegzti stiprius naujus santykius arba esančius perkelsite į kitą lygį – nuspręsite susituokti, susilaukti vaiko arba apsigyvensite kartu. Nors žvaigždės rodo, jog metai bus puikūs meilės srityje, turėtume neužmiršti, kaip svarbu kiekvienoje konfliktinėje situacijoje ieškoti kompromisų – būtent tai ir išgelbės jūsų santykius.

Emocingi ir intuityvūs vėžiai stebins savo mylimuosius romantiškomis staigmenomis. Tačiau kartais norės pabūti ir vieniems, tad tokiais atvejais neužmirškite aiškiai apie tai komunikuoti antrajai pusei, t. y., jog norite skirti laiko sau, nes būtent tai jus įkvepia kitoms veikloms ir romantikai.

Darbas ir pinigai. Darbe seksis puikiai – įdėsite daug pastangų ir rezultatai atsipirks šimteriopai. Kovą galite pakilti karjeros laiptais – tai puiki galimybė, kuri pagerins ir finansinę situaciją. Pavasarį būsite kupini kūrybiškų idėjų, kurių įgyvendinimas atneš pelno ir taip pasiklosite po kojomis dar tvirtesnį pagrindą. Tiesa, gali būti, jog teks keisti darbą, tačiau nebijokite – imkitės drąsiai naujos srities ir viskas eisis kaip iš pypkės.

Finansinė situacija metų eigoje bus stabili, o gruodį – ypatingai pagerės. Žvaigždės rodo, jog būtent tada atsipirks įdėtas kruopštus darbas. Rugpjūtį – drąsiai investuokite, įsigykite nekilnojamojo turto.

Sveikata. Vėžiai – tai tas zodiako ženklas, kuris gali susirgti dėl blogo nuotaikos ir išgyti, kai tikrai yra kuo džiaugtis. Emocinė ir psichologinė būsena daro didžiulę įtaką šio ženklo atstovams, todėl neužmirškite, jog labai svarbu net ir didžiausioje gausoje darbų sustoti, įkvėpti gryno oro ir išlikti ramiems. Tam jums padės pasivaikščiojimai gamtoje, meditacija, lavinamas sąmoningumas.

Vėžiams dažniausiai pasitaikančios ligos – sklerozė, vandenligė, augliai, opa, gastritas, limfmazgių ir šalinimo sistemos ligos. Šio zodiako ženklo žmonėms būtina kuo mažiau jaudintis ir palaikyti pozityvią nuotaiką.

2021 m. mintis: „Dvasios ramybė – geriausias vaistas nelaimėje.“ Plautas.
Akmenys: rubinas, granatas, agatas, chrizoprazas, oniksas, smaragdas, safyras.
Spalvos: sidabrinė, žalia, oranžinė.
Aromatas: pankolių.
Stichija: vanduo.
Planeta: Mėnulis.
Diena: pirmadienis.
Skaičius: 2.

Pixabay

Panašūs straipsniai