2021 metų horoskopas svarstyklėms

2021 metų horoskopas svarstyklėms žada sėkmę karjeroje, jeigu darbe vadovausitės trimis svarbiais dalykais. Na, o meilėje stenkitės mažiau analizuoti ir tai atneš daug gražių akimirkų santykiuose.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Svarstyklės – viską analizuojantys ir mažiausiai dvi argumentuotas nuomones apie vieną dalyką turintys žmonės. Ši savybė – jaučiama ir santykiuose, tačiau pabandykite atsipalaiduoti ir priimkite jums siunčiamas žvaigždžių dovanas. Turite šalia savęs jums tinkamą žmogų, neabejokite tuo, ką pasirinkote – geriau investuokite laiko į romantiškas staigmenas.

Vienišoms svarstyklėms šie metai žada įdomių pažinčių – tikėtina, jog gegužę ir birželį galite sutikti savo gyvenimo meilę, su kuria jausite harmoniją, galėsite mėgautis inteligentiškais, ilgais pokalbiais.

Darbas ir pinigai. Darbe jums padės nuosekli disciplina, susikaupimas ir atsidavimas darbui – tai jūsų stebuklingasis veiksmų trio. Neužmirškite, jog neužtenka tik talento – svarbu daug ir nuoširdžiai dirbti. Būtent tai taps jūsų sėkmės formule darbe.

Norintieji keisti darbą, tai turėtų daryti vasarą – jūsų laukia tiek daug galimybių, pasinaudokite jomis! O galbūt norite kilti pareigose? Vasara – taip pat puikus laikas kelti apie tai klausimus savo vadovui.

Visus metus jūsų finansinė situacija bus stabili, jeigu laikysitės nustatytų taisyklių – kas mėnesį skaičiuosite ir skirstysite savo biudžetą pagal prioritetus. Tokiu būdu pavyks ir susitaupyti, ir patogiai gyventi, ir skirti lėšų pramogoms.

Sveikata. Kadangi būsite šimtu procentų atsidavę santykiams ir darbui, liks mažiau laiko sau. Tačiau pabandykite jo rasti ir išeikite pasivaikščioti, išsimiegokite bei skirkite dėmesio sveikai mitybai. Tai padės palaikyti balansą ir gerą sveikatą, kitu atveju – galite susirgti.

Svarstyklėms būdingiausios ligos – kiaušidžių cistos, cukrinis diabetas, uremija, šlapimo pūslės uždegimas, inkstų akmenligė.

2021 m. mintis: „Disciplina yra tiltas tarp tikslų ir jų įgyvendinimo.“ Jim Rohn.
Akmenys: opalas, akvamarinas, berilis, deimantas, nefritas, kvarcas, turmalinas, Mėnulio akmuo, katės akis, tigro akis.
Spalvos: mėlyna, žalia.
Aromatas: rozmarinų.
Stichija: oras.
Planeta: Venera.
Diena: penktadienis.
Skaičius: 6.

Pixabay

Panašūs straipsniai