2021 metų horoskopas žuvims

2021 metų horoskopas žuvims pranašauja, jog gera sveikata jus lydės visus metus, jeigu darysite vieną svarbų dalyką. O meilėje ir darbe padės atsakomybė bei sąžiningumas. Vasaros pabaigoje reiktų vengti vieno pasirinkimo, susijusio su santykiais.

Taip pat skaitykite:

Meilė. Šiais metais jums bus svarbiausi trys dalykai – partnerystės, lygybės ir teisingumo temos. Santykiuose norėsite būti lygiavertiški ir ieškosite teisingų kompromisų, tinkančių abejoms pusėms. Sklandžius santykius padės kurti atvirumas ir atsakomybė. Nors kartais atrodys, kad tik jūs stengiatės dėl sklandžių santykių, nepasiduokite tokios mintimis – santykiuose visada yra du žmonės ir kiekvienas jų atneša savo indėlį.

Vienišos žuvys romantiškų pažinčių gali tikėtis liepos mėnesį – galbūt sutiksite savo gyvenimo meilę ir kartu sukursite šeimą ateityje. Tačiau vasaros pabaigoje nesivelkite į trumpalaikius romanus – jie gali atnešti neigiamų pasekmių.

Darbas ir pinigai. Visa, ką pasieksite ir uždirbsite, padarysite savo jėgomis ir sąžiningu darbu. Galbūt ne kiekviena sėkmingai įvykdyta užduotis ar projektas bus palydėtas plojimais, tačiau pagarbos ir įvertinimo iš kolegų tikrai sulauksite. Žmonės vis dažniau kreipsis į jus dėl patarimo.

Finansinė situacija 2021 metais bus stabili, veikiau keisis požiūris į pinigus ir darbą, negu pats darbas ir pajamos. Tiesa, metų pabaigoje būtų gražu paaukoti lėšų žmonėms, kuriems tikrai reikia pagalbos. Juk gėris visuomet grįžta atgal su kaupu.

Sveikata. Žuvų sveikata tiesiogiai priklauso nuo jų emocinės ir psichologinės būsenos. Tad pirmiausia savo laiką investuokite į gerus santykius su mylimais žmonėmis, draugais ir kolegomis. Kuo mažiau streso patirsite ir įsivelsite į konfliktus, tuos bus geresnė jūsų sveikata. Taip pat ją stiprinti padės sveika mityba, sportas, vitaminai.

Žuvys dažniausiai serga grybelinėmis ligomis, jiems greitai nusilpsta organizmas, imunitetas, tirpsta kojos.

2021 m. mintis: „Santykiai mums svarbūs kaip oras, kuriuo kvėpuojame.“ John Kehoe.
Akmenys: akvamarinas, smaragdas, ametistas, chromdiopsidas, agatas, jaspis, gintaras.
Spalvos: sidabrinė, šviesiai pilka.
Aromatas: cinamono.
Stichija: vanduo.
Planeta: Neptūnas.
Diena: ketvirtadienis.
Skaičius: 7.

Pixabay

Panašūs straipsniai